Lid worden

Heb je zin om muziek te maken in een veelzijdig harmonie-orkest? Wij zijn onder andere op zoek naar een hoornist(e) en een trombonist(e), maar ook andere instrumenten zijn welkom. Kom vrijblijvend langs op één van de repetities of neem contact op met: HarmJan Wieskamp, 06-12204609 

Aanmelden

5 + 12 =

Donaties

Draagt u onze muziekvereniging een warm hart toe en bent u nog geen donateur? Word dan donateur van onze harmonie.
De opbrengsten van de donateursbijdragen worden gebruikt om o.a. muziekinstrumenten aan te schaffen. Muziekinstrumenten van koper en ook van hout kosten veel geld. Ook gebruiken wij de donateursbijdrage om de jeugd de kans te geven een muziekopleiding bij onze vereniging te volgen. Samen met andere kinderen leren muziek maken is heel erg leuk. Van muziek word je vrolijk!

Harmonie St. Antonius treedt veel op in de eigen omgeving. Wij doen mee aan de viering van Koninginnedag en de intocht van de avondvierdaagse in Dinxperlo, de kermis in Breedenbroek, de processie in Suderwick, de kerkdiensten in Breedenbroek en Dinxperlo, de oranjefeesten in De Heurne en Sinderen, en de Sinterklaasintocht.
Vlak voor de zomervakantie, eind juni, organiseren wij elk jaar een zomerconcert bij café Koenders op het terras in Breedenbroek. Ieder jaar met een ander thema, zoals het WK-voetbal of de Olympische spelen. In het najaar organiseren wij elk jaar een afwisselend concert: klassiek, opera, of bijv. popmuziek. Veel mensen spreken nu nog over ons concert in sportcentrum het Blauwe Meer in Dinxperlo in 2006 met Hans Keuper, of in 2008 over de operamusical Carmen.

Wij zijn een actieve vereniging die graag muziek maakt voor iedereen die het wil horen!

Wilt u donateur worden van onze harmonie?
Print dan s.v.p. bijgaande incassomachtiging uit, vul hem in en stuur het op naar:

Hugo Reusen
Pr. Hendriklaan 17
7081 ED Gendringen.

De donateursbijdrage wordt ieder jaar in april automatisch van uw bankrekening afgeschreven.
Daarnaast is het mogelijk zelf een bijdrage over te maken op ons bankrekeningnummer 3104.56.444. Wanneer u dit niet wilt, is er de mogelijkheid dat een van onze leden de donateursbijdrage bij u thuis contant komt ophalen.
Als u donateur bent, krijgt u 2x per jaar een prachtig glossy boekje met al het nieuws over onze vereniging.

Wij hopen dat u zich gaat aanmelden!

Sponsoren

Share This