De speculaasactie heeft plaatsgevonden op zaterdag 14 november, bestellen is niet meer mogelijk.

Dat 2020 een bijzonder jaar is, behoeft geen uitleg. Voor ons als Harmonie St. Antonius betekent het Covid-19 virus dat onze repetities op andere locaties hebben plaatsgevonden of zijn afgelast, wij nog geen concert hebben kunnen geven en ook de straatoptredens zijn afgelast. Naast dat wij als muzikanten niet kunnen doen wat wij het leukste vinden, is ook een groot deel van onze inkomsten weggevallen.

In plaats van onze jaarlijkse huis-aan-huis speculaasactie, hebben wij voor een alternatief gekozen middels het vooraf bestellen. Zo kunt u genieten van heerlijk speculaas van bakker Heyerman en steunt u onze vereniging.

 Bestel en betaal vooraf. U haalt uw bestelling op 14 november op bij de Speculaas Drive-thru in Breedenbroek of laat het thuisbezorgen. Meer informatie onderaan.

 Of kom op 14 november naar één van onze speculaaskramen bij de Jumbo in Dinxperlo, Smits Groente & Fruit in De Heurne of bij Autoservice Huls in Breedenbroek. Betaal bij voorkeur middels uw telefoon. Wij zijn hier aanwezig van 09.30 uur tot 14.00 uur. Let op hier geldt, op = op i.v.m. beperkte voorraad!

Wij hopen juist dit jaar op uw steun te mogen rekenen!

Vooraf bestellen en betalen:

  1. Klik hier om naar het online bestelformulier te gaan.
  2. Vul het formulier in en plaats uw bestelling.
  3. Volg de instructies voor de betaling, u kunt direct betalen via een betaalverzoek.
  4. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling wordt thuisbezorgd of klaarstaat bij de Speculaas Drive-thru bij Autoservice Huls in Breedenbroek (Terborgseweg 44), afhankelijk van uw keuze in het bestelformulier.
Share This