Deze week is de Rabobank ClubSupport (voorheen Rabobank Clubkas Campagne) weer van start gegaan. Dit jaar stelt de Rabobank Graafschap maar liefst € 200.000 beschikbaar!

Ieder lid van de bank kan vijf stemmen verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Het aantal stemmen bepaalt welk bedrag de vereniging ontvangt. Kortom, iedere stem is geld waard. Vorig jaar haalden we voor Harmonie St. Antonius ruim €600,- op! Een bedrag dat we zeer goed kunnen gebruiken voor aanschaf en onderhoud van instrumenten, onze repetitieruimte en het organiseren van leuke, gezellige concerten.

We hopen dat jij, je familie en je vrienden aan ons denken en ook één of meerdere stemmen op Harmonie St. Antonius uitbrengen!

Het stemmen gaat iets anders dan voorgaande jaren. Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen door in te loggen in de Rabobank app of op de website. Log in, ga naar Zelf regelen, en dan naar Mijn Lidmaatschap. Daar kan je klikken op Rabo ClubSupport, waar je je stemmen kan uitbrengen.

Lees hier meer over hoe het werkt: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

Bedankt voor je steun!

Share This